Uusi ja ihmeellinen arki tiimiyrittäjänä

Uusi ja ihmeellinen arki tiimiyrittäjänä

Uusi ja ihmeellinen arki tiimiyrittäjänä

Aloitimme yrittäjämatkamme tämän vuoden tammikuussa, kun perustimme 19 henkilön voimin Promisia Osuuskunnan. Meille oli heti alusta lähtien selvää, että haluamme olla tiivis yhteisö, joka toimii yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Kuluneet kaksi kuukautta ovatkin kuluneet tiimiytymiseen ja yrityksemme imagon kehittämiseen. Olemme pohtineet yhteisiä arvojamme ja sitä, miten haluamme asiakasrajapinnassa näyttäytyä.

Tiimimme ikähaitari on melko leveä, aina reiluista parikymppisistä vajaisiin kolmekymppisiin asti. Tämä diversiteetti antaa ryhmällemme mahdollisuuden ammentaa toistemme kokemuksista ja työosaamisesta. Ryhmässämme on muun muassa monta myynnin ammattilaista, sekä asiakapalveluosaajaa. Joukollamme on valtava hinku kehittyä ja olla paras mahdollinen vaihtoehto asiakkaillemme. Olemme ensimmäisinä projekteinamme työskennelleet niin messuympäristöissä kuin teknologiayhtiön toimeksiannon parissa.

Olemme oppineet paljon sekä toisistamme että bisnesmaailmasta. Asiakastapaamiset ja yhteydenotot ovat tuottaneet meille onnistumisen hetkiä niin antamisen kuin saamisenkin saralla. Erilaisten ihmisten kanssa työskentely on auttanut meitä nuorina yrittäjinä vauhdilla eteenpäin. Proakatemia – yhteisö, josta tulemme on ollut huikea tuki matkamme alussa. Saamme päivittäin konsultaatiota kokeneemmilta tiimiyrittäjiltä sekä valmentajilta.

Tiimiyrittäjyydessä on aina haasteensa, vaikka sen suurempia törmäyksiä taipaleellamme ei ole ollut. Tämä lienee peruja siitä, että panostamme yhteiseen hyvään ja yhteisten päätösten tekemiseen – unohtamatta kuitenkaan yksilön omaa tilaa ja intressejä. Haluamme, että Promisia on paitsi yhtenäinen tiimiyritys, mutta myös paikka, jossa jokainen uskaltaa kokeilla siipiään erilaisilla liiketoiminnan kentillä.

Tulevina kuukausina haluamme terävöittää ilmettämme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempia palveluita ja ratkaisuja.

 

Lassi Seppä, markkinointitiimi, Promisia